maanantai 20. elokuuta 2012


TOMAATTI-MOZZARELLA-KANAVUOKA

Laita perunoita (mielellään jauhoisia) kuorittuna ja viipaloituna vuokaan, mausta suolalla ja valkopippurilla. Lisää päälle 2 dl ruokakermaa. Laita 200 C uuniin n. puoleksi tunniksi.
Sillä aikaa kuullota pannulla sipuli-paprika -silppua, laita valmiiksi paistetut odottamaan.

Laita pannulle sulatetun rasvan sekaan currya, lisää kanafileet, paista molemmille puolille kaunis väri (ei ihan kypsäksi) ja mausta vielä suolalla.
Ota perunavuoka uunista: laita perunoiden päälle sipuli-paprikat, niiden päälle kanafileet, niiden päälle viipaloituja tomaatteja, vähän jotain juustoraastetta ja mozzarellapaloja, lopuksi vielä vähän kermaa.

Laita vielä uuniin vartiksi. Ja nauti raikkaan salaatin kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti