LEMPEÄ KANAKEITTO JA VANILJAINEN MARJAHERKKU
300 g kanasuikaleita
muutama peruna
1-2 porkkanaa
pala purjoa
maissia
(paprika)
kasvislientä
kokonaisia valkopippureita
suolaa
currya
ruokakermaa
Paista kanasuikaleet ja mausta suolalla ja currylla. Suikaloi tikuiksi perunat ja porkkanat (ja paprika, itse en käyttänyt sitä tänään). Viipaloi purjo. Keitä perunat ja porkkanat kasvisliemessä, johon olet lisännyt valkopippureita ja currya, lähes kypsiksi. Lisää purjo, maissi ja kananpalat. Lisää ruokakerma ja anna kiehua vähän aikaa miedolla lämmöllä.
VANILJAINEN MARJAHERKKU
Digestive -keksejä
2 dl vispikermaa
1 prk vanilja-rahkaa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
vadelmia
karhunvatukoita
Kokoa kerroksittain murskattuja keksejä, kuohkeaksi vatkattua kermaa, jonne on sekoitettu rahka ja sokerit sekä marjoja. Juomalaseista tarjoiltuina tästä tulee n. 8 annosta.
Oi toi marjaherkku on varmasti herkkua :)
VastaaPoistaTäytyy sanoa, että niin on. Helppoa, nopeaa ja kaikki marjat käy, kokeile!
PoistaIhanan näköisiä ruokia! Sulla on ollut kiire viikonloppu...
VastaaPoistaLeppoisaa ja aurinkoista, olen kyllä ehtinyt ottamaan rennostikin :)
Poista