sunnuntai 9. syyskuuta 2012

LEMPEÄ KANAKEITTO JA VANILJAINEN MARJAHERKKU
 
 LEMPEÄ KANAKEITTO

300 g kanasuikaleita
muutama peruna
1-2 porkkanaa
pala purjoa
maissia
(paprika)
kasvislientä
kokonaisia valkopippureita
suolaa
currya
ruokakermaa

Paista kanasuikaleet ja mausta suolalla ja currylla. Suikaloi tikuiksi perunat ja porkkanat (ja paprika, itse en käyttänyt sitä tänään). Viipaloi purjo. Keitä perunat ja porkkanat kasvisliemessä, johon olet lisännyt valkopippureita ja currya, lähes kypsiksi. Lisää purjo, maissi ja kananpalat. Lisää ruokakerma ja anna kiehua vähän aikaa miedolla lämmöllä. 
VANILJAINEN MARJAHERKKU

Digestive -keksejä
2 dl vispikermaa
1 prk vanilja-rahkaa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
vadelmia
karhunvatukoita

Kokoa kerroksittain murskattuja keksejä, kuohkeaksi vatkattua kermaa, jonne on sekoitettu rahka ja sokerit sekä marjoja. Juomalaseista tarjoiltuina tästä tulee n. 8 annosta.

4 kommenttia:

  1. Oi toi marjaherkku on varmasti herkkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa, että niin on. Helppoa, nopeaa ja kaikki marjat käy, kokeile!

      Poista
  2. Ihanan näköisiä ruokia! Sulla on ollut kiire viikonloppu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leppoisaa ja aurinkoista, olen kyllä ehtinyt ottamaan rennostikin :)

      Poista