lauantai 5. tammikuuta 2013

CHICKEN QUESADILLAS
 
 
Kevyen keittopäivän iltana voi tehdä jotain tuhdimpaa ruokaa, joten kevennetään taas huomenna! No, eipä tämä tex-mex-ruokakaan niin tuhtia ole, jos ei syö itseään ähkyksi asti. Vaikka sillä tavoin saattaa kyllä käydä, kun ruoka maistuu niin hyvältä. Eikä vaadi mitään ihme kommervenkkejä valmistukseen. Eli ken siis näistä mauista pitää, saattaa syödä useammankin.
 
Quesadilla on pannulla paistettu, kahdesta tortilla-lätystä tehty paistos, jonne voi väliin laittaa juuston lisäksi mitä mieleen juolahtaa. Meillä tänään laitettiin väliin kana-paputäyte, mutta tyttäreni kokeili myös pelkällä juustolla täytettyä quesadillaa, joka syötiin creme fraichen ja salaatin kanssa. Aika hyvää juuston ystäville!
 
QUESADILLAT
400 g kanansuikaleita
1 sipuli
½ prk (n. 150 g) kidney-papuja
1 pss tacomaustetta
1 dl vettä
4 reilua ruokalusikallista tacokastiketta
reilusti juustoraastetta (mielellään cheddar)
tortilloja
 
Paista kanasuikaleet pannulla ja laita sitä mukaa pieneen kattilaan. Ripottele päälle tacomauste ja desi vettä. Sekoita ja anna olla pienellä lämmöllä. Kuullota myös yksi pieneksi silputtu sipuli. Lisää sipuli ja kidneypavut kattilaan sekä tacokastike. Anna hautua vähän aikaa.
 
Laita kuivalle paistinpannulle yksi tortilla, laita päälle kanakastiketta ja reilusti juustoraastetta, laita päälle toinen tortilla. Anna paistua keskilämmöllä, kunnes tortilla saa vähään väriä ja käännä se. Paista myös toiselta puolen.
 
Ota pannulta ja leikkaa neljään osaan. Tarjoile raikkaan salaatin ja creme fraichen sekä oluen kanssa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti