keskiviikko 30. lokakuuta 2013

IHANAA ILTAPALAA HAPANKORPUISTA
 Olin viikonloppuna Joogaolemuksen ihanalla kurssilla, jossa Jutan ohjauksessa joogattiin (en ole aiemmin harrastanut, mutta positiivinen kokemus) ja Tuijan kanssa tehtiin haltijoita (en ole niitäkään aiemmin tehnyt, mutta mahtava elämys sekin). Sen lisäksi nautittiin energisoivaa välipalaa. Välipalana oli sen seitsemän sortin pähkinöitä, kuivattuja aprikooseja sekä tummasta tumminta suklaata. Sekä tätä ihanaa levitettä. Pientä tulisuutta pestosta, lempeyttä raejuustosta ja narskutusta hapankorpuista. Siinä se, koko juttu! Ei oikein voi lopettaa, kun alkuun pääsee.
PESTO-RAEJUUSTOA HAPANKORPPUJEN KANSSA
 
punaista pestoa
raejuustoa
muutama basilikan lehti
(kapriksia)
 
Sekoita maun mukaan pestoa ja raejuustoa keskenään. Itse laitoin pestoa yhden annoksen ja raejuustoa neljä eli sellaisessa suhteessa. Lisäksi silppusin sekaan muutaman basilikan lehden.(Voit halutessasi sekoittaa vielä kapriksia sekaan)
Tarjoa hapankorppujen kanssa.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti