sunnuntai 7. syyskuuta 2014

KANA-AVOKADO-PASTA
 Opiskelijatytär tuli käymään kotona ja yhdessä vietettiin aikaa mm. keittiössä - yllättäen. Muistelimme herkullista salaattia, jota poikamme teki jokin aika sitten meille. Ja sitä sekä avokadopastaa säveltäen ja mukaillen teimme sunnuntain päiväpastan ja -salaatin sekoituksen. Maistui!
En laita tähän mitään mittoja, koska teimme sitä lisäillen kaikkea pikku hiljaa, mutta vähän viitteeksi ainekset kuitenkin.
KANA-AVOKADO-PASTA

linnunpesäpastaa tai tagliatellea
broilerin suikaleita tai fileitä
avokadoa
kirsikkatomaatteja
punasipulia
chiliä
parmesania
limen mehua
öljyä
suolaa
mustapippuria

Pastan kiehumisen aikana pilkottiin kanat ja leikattiin avokadot, tomaatit, chili ja punasipuli.
Kanat paistettiin kypsiksi ja maustettiin suolalla ja pippurilla. Sen jälkeen kuullotettiin punasipulit (ei välttämätöntä).
Valutettiin pasta ja sekoitettiin kaikki aineet. Kastikkeeksi puristettiin limen mehua ja öljyä.
Päälle raastettiin runsaasti parmesaania.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti