lauantai 17. tammikuuta 2015

KUHAA JA PINAATTIA 
- TERVEYSRUOKAA ALKUVUOTEEN
 Kalaruoka on välillä melkein unohduksissa jostain syystä. Tänään tuli pitkästä aikaa hankittua kuhafile ja tehtyä illalla herkkuruokaa kalasta. Kahdelle aikuiselle ei aineksia paljon tarvita ja senkin vuoksi voi askarrella vähän enemmän keittiössä.
Tätä ruokaa on tullut tehtyä aiemminkin ja siksi tulikin jo etukäteen hehkuteltua hyvillä mauilla. Pinaatti yhdistettynä kevätsipuliin ja Philadelphia-juustoon on sairaan hyvä yhdistelmä - maista vaikka!

Tänään tuli siis tehtyä kuhaa pinaattikastikkeella (resepti täältä klik ). Aiemmin olen siis paistanut lohta tämän kastikkeen tai muhennoksen kanssa, mutta kaikki kalat sopivat tähän ruokaan.
Lisäksi keitin perunoita "viittä vaille kypsiksi" ja sen jälkeen kuorin ne. Viipaloin perunat ja laitoin paistinpannuun rapsakoitumaan. Maustoin perunat suolalla ja sitruunatilkalla. Lasi valkoviiniä kruunasi ruokanautinnon tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti