keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

SATEISEN PÄIVÄN KANAVUOKA
 Sateisia päiviä on tänä kesänä riittänyt enemmän kuin olisi toivonut. Onhan se aurinkokin välillä näyttäytynyt, mutta taas on tämä viikko alkanut kosteissa merkeissä.
 Joten ruo'aksi valikoitui tällainen uunivuoka. Kokeilin itselleni uutta Koskenlaskijan cheddarjuustoa ja se toimi loistavasti. Ihana juustoinen kastike syntyi siis helposti ja kaapista löytyi vain spagettia, joten se oli tänään käytetty pasta. Mutta käy siis mitä vaan kaapista löytyy :)
CHEDDARKANA-PASTAVUOKA

spagettia tai jotain muuta pastaa
n. 400 g kanaa
1 sipuli
1 iso porkkana
öljyä
suolaa
mustapippuria
2 rengasta ananasta
1 prk Koskenlaskijan cheddaria
n. 1 dl ruokakermaa
juustoraastetta

Keitä pasta lähes kypsäksi. Kaada uunivuokaan.
Leikkaa kanat pienemmiksi, jos kaytät fileitä. Silppua sipuli ja raasta porkkana karkeaksi. Pilko ananakset pieneksi.
Paista kanat kypsiksi öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kanat pastan päälle. Kuullota sipulia ja porkkanaraastetta öljyssä vähän aikaa. Kaada päälle kerma ja cheddar. Kun ne vähän kuohahtavat kaada kastike kanojen päälle. Ripottele viimeiseksi ananakset ja päällimmäiseksi vähän juustoraastetta (esim. Emmental). Paista 200 C uunissa n. 15-20 min. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti